Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az embereknek az életük során, az egészségük fenntartása, megóvása érdekében szükségük van vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre. A különböző életszakaszok, betegségek alkalmával más-más vitaminra, ásványi anyagra van szükség és más mennyiségben egy fiatalnak, egy felnőttnek és idős korosztálynak.  A legjobb az lenne, ha ezeket a vitaminokat, ásványi anyagokat minél több természetes forrás felhasználásával juttatnánk a szervezet számára.

A rohanó világunkban erre egyre kevesebb lehetőségünk adódik, ezért a hiányzó forrásokat pótolni szükséges.

A Vitamini Világ weboldalt azért hoztuk létre, hogy az emberek számára elérhetőek legyenek a szervezet számára szükséges – természetes forrásból nem vagy nehezen biztosítható - vitaminok, ásványi anyagok. A vásárlói visszajelzések és igények alapján folyamatosan bővítjük, szélesítjük termékpalettánkat. Ezeknek köszönhetően, már nem csak vitaminokat és ásványi anyagokat vásárolhatnak weboldalunkon keresztül, hanem különböző teákat, higiéniai és testápolással kapcsolatos termékeket, valamint nem feledkeztünk meg a babákról sem.

Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja saját valamint családja számára a keresett termékeket, amelyeket megelégedettséggel fognak használni.

 

Üdvözlettel:

A webáruházba feltöltött képek tájékoztató jellegűek, attól a gyártók eltérhetnek, valamint fenntartjuk a jogot a téves feltöltésnek.

Az oldal tetejére